maandag 29 november 2010

Welkom op mijn blog

Vandaag is het dan zover.

Ik ben ook mijn eigen blog gestart.
Ik ben Ingeborg Kramer, ben 44 jaar en heb een eigen webwinkel, genaamd WitZandGrijs.nl. Ik verkoop stoere woonaccessoires, sieraden en huisdierartikelen en nu ook natuurlijk kerstartikelen in basic tinten met af en toe ook een beetje kleur...
Basic tinten oftewel bestorven tinten geven rust in een inrichting en maken van je huis een harmonieus geheel, ook vervelen deze kleuren niet snel. Hieronder een impressie wat ik zoal verkoop.
Ook run ik met mijn partner een Bed & Breakfast genaamd Room 25. We wonen op nr. 25 vandaar. De B&B is gelegen in Haren bij Groningen. Ook hier weer een stoere Long Island Style met bijvoorbeeld een sloophouten wand in de kamer en een prachtig bedboard achter het 2-persoons bed. Er is beschikking tot een zitje in de kamer, flatscreen TV, internetaansluiting, eigen douche en toilet en een prive-terrasje. Heel leuk voor in de zomer natuurlijk. Zomers grazen er koeien of schapen in de wei, nu zie je vooral reetjes en ganzen lopen.

Ook houd ik me bezig Interieur- en Verkoopstyling. Bij huizen die al lang te koop staan het interieur zo restylen dat het huis voor veel mensen interessant kan worden. En vooral met minimale middelen een optimaal resultaat bereiken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten