woensdag 29 december 2010

Bed & Breakfast 't Blauwe Schaap

Wij hebben 2 heerlijke dagen gehad in een leuke Bed & Breakfast in Ranst bij Antwerpen in de buurt. Leuke gastvrouw, alles prima verzorgd en onze hondjes waren ook van harte welkom.
Lekker gewandeld in de omgeving, heerlijk gegeten en vooral veel relaxed. 2e Kerstdag nog het leuke plaatsje Lier bezocht, alwaar zelfs sommige winkels open waren.

Wij hadden de kamer in Engelse jachtstijl tot onze beschikking met daarbij een heerlijke lounch met knisperend haardvuur aan en allerlei magazines en boeken. We werden ontvangen met warme chocomelk.
Overal hingen schilderijen van jachttaferelen, jachthoorns, dierenhuiden op de vloer etc.
De deur van onze kamer was afkomstig uit een vrouwengevangenis in Parijs, beetje macaber aspect misschien, maar ook wel weer bijzonder....
Ook waar we ontbeten was de ruimte leuk versierd.
Dus mochten jullie nog eens een leuke B&B in Belgie zoeken, denk dan aan deze leuke uitspanning.
Brengt me ineens erop dat ik van gasten die onlangs bij ons te gast waren de tip kreeg dat Hamilton Lodge in Oostenrijk ook erg mooi moet zijn.
Deze gasten vonden dat de sfeer in onze B&B een beetje op die sfeer daar in Hamilton Lodge leek. Nou, dat vond ik een GROOT compliment. Een kleine impresse van Hamilton Lodge hierbij. Maar ja, hoe deze berghut of bergvilla ligt, is wel heel fantastisch natuurlijk. Toevalligerwijs werd het programma MEMORIES met Anita Witzier een paar dagen daarna uitgezonden en de ontmoetingen van de ooit verliefde koppels werden daar bij Hamilton Lodge opgenomen. Wat een toeval weer..... Ik heb altijd een beetje mixed feelings bij dit programma. Ik geloof dat sommige oud-verliefden elkaar toch wel weer heel erg leuk vinden, hah !

Wij hebben in onze eigen B&B 1 grote ruimte met bijkeuken en toilet en prive-terrasje, maar qua sfeer vond ze het erop lijken. Toch erg leuk om te horen. We kregen van deze mensen ook een hele goeie review op weekendhotel.nl. We kregen een 9 van ze. Toch heel leuk natuurlijk en hieruit blijkt toch weer dat we goed bezig zijn.

7 opmerkingen:

 1. Kijk je bent erweer....wat een mooie b & b !! leuk hoor........en wat een superr goed cijfer kregen jullie ik ga gelijk even kijken bij jullie.....leuk !!! liefs van mij.....xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super gezellig uit zeg, heerlijk dat je genoten hebt!!
  Enne proficiat met jullie 9..
  Fijne jaarwisseling, lieve groet, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben genoten. Heerlijk hoor.
  En wat een compliment hebben jullie zelf gekregen.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie het heerlijk gehad zeg! Wat een prachtige foto's van een schitterend B&B!
  en zelf ook een B&B ??? dat had ik nog niet meegekregen...erg he...ik ga snel kijken ;)
  Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en heel veel goeds en moois voor 2011!!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk compliment van je gasten, daar kun je wat mee. De B&B waar je geweest bent ziet er goed uit, leuk dat de hondjes mee mochten. Wij zijn er ook even tussenuit geweest en het was ook heeeerlijk. Gaat allemaal zo snel.
  Fijne jaarwisseling en alle goeds gewenst voor 2011!!!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je weer super uitgezocht zeg!!! Fijn dat jullie het zo heerlijk hebben gehad. Vast voor herhaling vatbaar om je kerstdagen zo door te brengen..;)

  Ilona xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prettige jaarwisseling
  wat prachtig ziet het eruit
  heel erg mooi
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen