zondag 5 december 2010

Mijn 3 boefjes
Hoe GEK kun je op je honden zijn?? Gek dus, wij (mijn partner en ik) hebben er in ieder geval een gigantische band mee.
We lachen ook heel wat met ze af, jack-russells vinden wij vaak hele komische hondjes. Ze halen wat streken uit met zn 2 !

Heerlijk om te zien. Echt Jut & Jul. Die band had Daan niet zo erg met ons vorige hondje Nikos (die is op zn 11de jaar overleden). Maar ja, dat komt ook omdat ons aller Guusje (nu 3 jaar) erbij is gekomen als pup, dus Daan heeft zich echt als moedertje over hem ontfermd. Nikos was jaren onze enige hond, was dus een vrij individueel beestje.

Wel schattig om onze Guus en Daan met elkaar in de weer te zien. Een heel ochtend- en avondtoilet voert Daantje uit bij Guus en Guus laat het zich allemaal wel bekomen.... hah !

Ooit nog met Daan en Nikos prachtige fotoreportage laten maken (vlak voor zijn dood, al zou je dat niet zeggen....). Deze paar foto's wil ik jullie niet onthouden.
Deze foto is van dus de jongste telg.Nou genoeg gekletst over mijn honden toch? Zo weer even lekker met ze wandelen. Ik ben er nog niet uit geweest, dus dat is de hoogste tijd.

Ik ga mijn huis in kerstsfeer brengen, althans een beetje....
De Scandinavische woonstijl spreekt me erg aan, veel basics dus en geen overdaad en bling bling. Veel wit en soberheid.

3 opmerkingen:

 1. Nou van je hondjes kun je heel gek zijn, mee eens. Ik heb een franse sul (bull) en dat is ook zo'n poepie ik wordt altijd vrolijk van hem. En lekker wandelen heerlijk.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoii, ik kom via via op je blog...erg leuk, sluit mij je bij aan wat betreft de sobere en eenvoudige kerstversiering..
  Je hebt ook een leuke webwinkel zag ik...ook heb ik je B&B even bekeken..leuk hoor, misschien komen mijn vriendin en ik wel van de zomer bij je langs voor een weekendje Groningen..
  Ik ga je volgen, meld mij zo bij je aan..
  Fijne zondag, groetjes Marieke
  O, ja en de hondjes niet te vergeten...erg schattig, heb zelf niet zo veel met hondjes, maar zo op de foto is het wel erg lief..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nikos is ook een poepie zeg!!! Mooi dat bont koppie en witte lijfje!

  Foto's zijn trouwens prachtig! Wil ik ook steeds nog een keertje met Odi doen...! Staat op het programma!

  Truste! Ilona xx

  BeantwoordenVerwijderen