zondag 9 januari 2011

Nieuwe printer en zoIk heb dit weekend eens voor mezelf en mijn bedrijfje een printer gekocht. Ik had wel een printer, maar was al een - oud dametje - en ging me beetje te langzaam en de printer liep vaak vast. Ik heb nu een snelle laserprinter gekocht van SAMSUNG. Ja ja...en ook nog in de aanbieding gelukkig.
Ik ben er blij mee. Het is mede een kleurenprinter en gemaakte foto's rollen er fantastisch uit. Wat een gemak weer, zeker om een aantal fakturen snel na elkaar te printen en offertes e.d. uit te draaien. We waren er afgelopen zaterdag aan het eind van de middag en het was SALE, niet erg handig van ons, het zag er zwart van de mensen.
Brrr...blij dat we weer weg konden gaan met onze aankoop.
Anyway, afgelopen zondag mijn hele werkplek omgebouwd om het allemaal goed logistiek in te delen.We hebben ook nog een tijdje geleden een grote servieskast anders neergezet. Hij stond tegen een lange wand in de keuken, maar hier tegenover stond ook mijn grote eethoek en vond de doorloop beetje krap. Heb de kast nu dus tegen dwarse muur gezet. Geeft meer ruimte, en ik ben er :-)) mee. Mijn servies van Emma Bridgewater komt er mooi in uit. Al 12 jaar geleden gekocht denk ik zo, maar ik vind het servies tijdloos en nog steeds erg mooi. Roomwit met zwarte letters. Altijd goeie combi. Ik gebruik dit servies natuurlijk ook wel voor de Bed&Breakfast-gasten.Nu steekt de kast alleen klein endje uit bij mijn keukenmuur, maar deze achterkant van de kast (best mooi, beetje vintage-achtig) gebruik ik nu als prikbord. Ook leuk toch? Beetje rommelig wel, maar het hoeft niet allemaal perfect natuurlijk. En zie de bovenste foto op mijn prikbordkast..... zo goed print mijn nieuwe laserprinter. YES !! En nog leuke foto van een heerlijke wandeling gemaakt afgelopen zondag in Zeegse.
Het leek wel de 1e voorjaarsdag en onze hondjes hadden het ook reuze naar de zin natuurlijk. Helemaal top! Het zonnetje had al een beetje kracht.
Me and my shadow....Fijne dag allemaal !

12 opmerkingen:

 1. Ha grappig, ik heb mijn zwarte servieskast pasgeleden grijs geverfd, ik had er ook roomwit servies met zwarte letters in staan. Mooi, maar tja, een mens wil wel een iets anders. Maar nu ik het weer bij jou zie, vind ik het toch wel weer gaaf hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb onlangs ook een nieuwe printer aangeschaft.
  Goh daar ben ik ook zo blij mee.
  het servies wasen blijft inderdaad erg mooi, je hebt gelijk het is ook tijdloos.

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo ingeborg heerlijk om bij jou te kijken
  ook je webwinkel echt super
  en dan de bed and breakfast echt een plaatje
  krijg je zelf zin om alles in huis weer te veranderen
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je kast en de foto's erop!
  Groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingeborg...kijk verwen jij jezelf maar hoor...mag van mij....hahahahahhaha!!...gezellige post vandaag......heb genoten....leuk die foto van je schaduw en je hondjes......liefs fijne avond van mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier met die super printer.
  Leuk, zo'n wand als prikbord met allemaal foto's. Vind ik altijd zo gezellig staan.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ken je het foto bewerkingsprogramma Photoscape?
  Super leuk. daar bewerk ik zo nu en dan foto's mee.

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die printer ziet er mooi strak en snel uit zeg!
  Daar kun je weer heel wat moois mee afdrukken.
  En die kast met de foto's vind ik een supervondst! Servies van Emma Bridgewater..tijdloos mooi!
  Fijne dag!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn zo'n printer! En hij ziet er mooi uit ook, haha
  Geweldig weer was het afgelopen zondag, wij hebben ook enorm genoten het voorjaar leek ineens zo dichtbij!

  Je vroeg naar de verschillende lettertypes op mijn blog. Ik denk dat je de tekst op de bewerkte foto's bedoeld. In de (kop) van mijn blog bijvoorbeeld? Ik bewerk sommige foto's met picasa, daar heb je nu een nieuwe functie op, picknick... daar kan je online prachtige lettertypes uitzoeken of hele leuke afbeeldingen om aan je foto toe te voegen.
  Het wijst zich vanzelf, succes!

  Groetjes Freekje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi, leuk de prikbordkast. Dat rommelige geeft juist iets gezelligs zoals jezelf al zegt. Het ziet er allemaal erg gezellig uit.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi ingeborg,

  Altijd handig een goed werkende printer, ook ik heb nog niet zo heel lang geleden een nieuwe aangeschaft en ik wil hem niet meer missen.
  En inderdaad er rollen prachtige foto's uit, een nadeel vindt ik wel met veel foto's printen het vreet cartridges binnen een mum van tijd zijn ze leeg.
  En echt goedkoop zijn die dingen niet.

  Leuke oplossing het prikbord aan de zijkant van je kast zo krijgt het wel een heel persoonlijk tintje en je kunt het zo weer veranderen.
  Ja, we blijven bezig.

  Groetjes Carolien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke honden! Ik heb ook een Jack-Russell hebben, zoals grote metgezellen zijn ze niet? Wat voor soort dier is dat in je kop?
  Ik heb geen verantwoordelijkheid nemen voor Google Translator, hehe ...
  *****************************
  Cute dogs! I also have a Jack-Russell, such great companions aren't they? What kind of animal is that in your header?

  greetinxx, mel

  BeantwoordenVerwijderen