woensdag 19 januari 2011

Op inkoop en zo


Vorige week donderdag had ik nog een leuke Meet&Greet met de dames van Flavourites, die een portal beheren met ca. 1500 leuke webwinkels.
Je hebt dan een vragen(v)uurtje met hun omtrent je website en hierdoor heb ik weer veel geleerd en nieuwe info opgenomen. Erg leerzaam dus. Ik had de afspraak in het mooie restaurant DAUPHINE in Amsterdam. Leuke hotspot wederom.

Ook was ik nog op inkoop bij HK Living en bij Havenloods 23, die brocante en antiek verkopen. Hardstikke leuk ook om even kennis te maken. Prachtig ingericht daar, werd er erg hebberig van...

Dus nu een heleboel nieuwe broodplanken binnen, (ook 2 hele GROTE maten, staan prachtig in de keuken of tegen een gekleurde wand. Ik heb nog een beetje brocante meegenomen en heb inmiddels ook weer nieuwe harten van koeievacht binnen. My catch of the day dus...
Wederom grote en een paar kleintjes, ik had ook allemaal witte harten en sterren, maar deze zijn alweer uitverkocht. Waren aantal klantjes die erop wachtten, dus vandaar...Heb alweer nieuwe besteld natuurlijk. Maar ohhhh, wat zijn ze mooi !!!


En ook wederom nieuwe sieraden bij ons in de winkel. Die maakt een heel lief vriendinnetje van me allemaal zelf, terwijl ze het al hardstikke druk heeft. Bij deze dus: CHAPEAU voor haar. En ik doe het haar niet na, ben op dat gebied nou weer niet zo CREA THEA.
Onderstaande foto vind ik al een beetje voorjaarsachtig.....
Maar ik geloof dat het juist weer kouder gaat worden, getver!

6 opmerkingen:

 1. Klinkt goed zeg, ik ga meteen even in je shop rondneuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes, ik weet het.
  Hier kan je dan ook zo tevreden en blij mee zijn.

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik heb even gesnuffeld....leuk hoor......dat straatbord zo gaaf !!...leuk leuk !! fijne avond liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die harten zijn inderdaad prachtig !
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, wat een mooie spulletjes heb je weer ingekocht. Die grote broodplanken zijn ook zo leuk, inderdaad tegen een gekleurde muur aan. Helaas, het staat hier al te vol!

  Fijne dag, groetjes,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je klinkt lekker enthousiast, ga morgen even in je shop neuzen. LEUK!!!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen