maandag 3 januari 2011

ZOMAAR EEN DAG UIT MIJN LEVEN.....


Lekker hoor, a new beginning. Schone lei, nieuwe kansen, nieuwe mensen in onze Bed & Breakfast, nieuwe bestellingen, catalogussen met voorjaarscollecties die binnenkomen met de post etc etc. Lekker weer.

De boekingen voor onze B&B druppelen weer binnen, zaterdag alweer ons eerste koppel van dit jaar. Afgelopen tijd ook zelf veel logees gehad, dus even rustig an.
Altijd weer benieuwd of de mensen het leuk vinden natuurlijk en de leuke reakties in ons gastenboek doen mijn man en ik altijd erg goed. We worden er blij :-)) van en krijgen er energie van. Ook ligt het mij goed om het mensen naar de zin te maken en ze goed te verzorgen.Hierbij nog even paar fotootjes van het uitzicht (nog met sneeuw) en zoals julllie zien hebben we ook heel wat leesvoer voor man en vrouw in onze B&B. En oh, wat zijn die storage boxen (boxen voor magazines e.d.) die ikzelf in de webwinkel verkoop toch handig en mooi. Zelf ook destijds er 1tje gehouden voor onze Bed & Breakfast, .... wel zo handig.Sommige magazines kan ik gewoon geen afstand van doen, neem bv het blad LA VIE EN ROSE met een prachtige reportage van ons aller Georgina Verbaan erin. Wat een mooie meid is dat toch en zeer fotogeniek. En wat heeft ze een leuke rol in - 't Spaanse Schaep -. Wat een geweldig programma en haar rol als LENA is prachtig. Uberhaupt favoriet TV-avondje op zondag, eerst Boer zoekt Vrouw en daarna 't Spaanse Schaep kijken. Zo goed in elkaar gezet dat programma, te leuk gewoon. De kleding, de geweldige kapsels, de rol van Pierre Bokma en Loes Luca. Echt fantastisch vinden wij het. Je zal toch een rolletjes als figurant in die serie hebben, volgens mij lig je continu in een deuk van het lachen met zn allen.
Vandaag weer aantal grote bestellingen weggewerkt, zojuist alles afgeleverd bij het postkantoor. Gister mijn hele voorraad gecheckt en geteld en me in allerlei vreemde bochten gewrongen op die zolder, dus nu behoorlijke rugpijn... AUW.
Ik heb nu eenmaal een zwakke rug helaas.
Dit was voor nu even een kleine LOOK in my LIFE !
Tot de volgende post, ik heb ineens heel veel inspiratie dus er liggen veel onderwerpjes te wachten.

11 opmerkingen:

 1. Zo hé jij bent dus best wel druk, maar als je het leuk vindt lukt het meestal wel hé,heb zelf ook een zwakke rug dus ik herken het probleem wel vooral vandaag heb ik de hele dag gewerkt en dan verneem ik mijn rug behoorlijk.

  Suc6 hoor, groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk deze look in je life en heerlijk dat je het druk hebt (goed teken) en een hoop inspiratie. Heb zelf ook weer wat projectjes afgewerkt en lijkt wel of ik ook weer overloop van ideeen hi..hi lekker.
  Mooi visitekaartje heb je trouwens. Heb ook regelmatig last van mijn rug en een brilletje aan laten meten, hoop dat het hier bij blijft!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk nou...fris het nieuwe jaar in...en wat een drukte in je webwinkel....ga ook is even kijken......of had ik dat al gedaan????...nou fijne week liefs van mij....xxxx....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwakke rug, ja dat ken ik helaas. Bed and Breakfast runnen zou niets voor mij zijn, haha, ik denk dat de gasten gillend weg zouden lopen. Ben meer het type dat zich in watten láát leggen ;-) Georgina, mooie meid inderdaad, maar die reportage...zie ik dat nou goed ...uh in een herenslip? Jakkes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi ingeborg,

  Leuk dat je een reactie hebt achter gelaten op mijn blog.
  En voor jullie natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2011.
  Grappig om te lezen dat we behoorlijk wat overeenkomsten samen hebben.
  Wij wonen ook nog niet zo heel lang hier in het Hoge Noorden sinds de zomer van 2009 pas.
  We hebben ruim 40 jaar in de buurt van Nijmegen gewoond.
  We waren op zoek naar rust en ruimte en we wilden al zo lang landelijk wonen nou dat hebben we hier in Friesland uiteindelijk gevonden.
  Sinds een half jaartje ook een eigen webwinkel en een B&B gestart en wij hebben twee teckels maar jack russels zijn ook geweldig.
  Complimenten voor je webinkel en je B&B.
  Ik ga je blog volgen hoe meer zielen hoe meer vreugd.

  Groetjes Carolien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig om even mee te lezen met wat je zo allemaal doet. Druk heb je het wel, maar het zijn ook wel leuke dingen. Fijn dat de B&B zo goed loopt. Jullie verwennen jullie gasten ook echt denk ik zo.
  Wens je een fijne week.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A wonderful New Year ahead to you and your family!

  H.H.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ingrid,
  bedankt voor je lovende woorden op mijn blog!
  Zo leuk is dat, dat je elkaar niet kent en toch gelijk een klik voelt.
  Ik woon nu in Drenthe, maar ben in het noorden opgegroeid, Hgz-Sapp.

  Ik ga je volgen, want het leven op een B&B lijkt me erg interessant,
  Groetjes Freekje (ook een fan van Boer zoekt vrouw ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Ingrid,
  Leuk dat je mijn blog volgt, het ziet er gezellig uit in je B&b.
  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kom via via eventjes bij je "aanwippen".
  ( lees met een schuin oog omhoog net Freekje haar reactie)
  Ja dat lijkt mij ook zo ontzettend leuk, die combi (web)winkel met B&B.
  Helaas zal het er zolang ik een winkel heb wel niet van komen.
  Maar zo kan ik een beetje met jou mee genieten.

  Ga je volgen hoor

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja een rasechte fries ( kan ook bijna niet missen wanneer je mijn naam ziet)
  Omdat wij altijd fries praten hier thuis, denk ik en schrijf ook met bekenden ook altijd in het Fries.
  Ook met de blogdames uit Friesland, ik kan het dan niet laten om zo nu en dan wat friese tekst er door heen te gooien hihi

  en vandaar de Friese reactie in mijn gastenboek.

  Noflike jun, JANTSJE

  BeantwoordenVerwijderen