maandag 11 april 2011

Olijfboom in je slaapkamer


Ik kwam deze foto ergens tegen: vind het erg mooi.
Droom al jaren van zo'n fantastisch mooie olijfboom. Ik had vorig jaar een kleintje gekocht op stam (ook al prijzig), maar helaas heeft het olijfboompjes de strenge winter niet overleefd.
Stom, ik had het boompje naar binnen moeten halen natuurlijk.

Ik vind op deze foto het krukje en het opengeslagen boek too much. Daarentegen vind ik het lijstje in het grijze hart weer prachtig gedaan!
De Gustaviaanse buro-tafel is prachtig met die moderne stoel.
Less is more zullen we maar zeggen.

Nieuw in mijn webshop dit mooie notitieblok en houder voor je mobieltje in zandkleur goatskin (heel zacht leer) met gouden sterretjes:



14 opmerkingen:

  1. Tja dat willen we allemaal wel zo'n pracht olijfboom in huis niet dan ???...mooi hoor dat notitieboek enzo.......liefs fijne week welterusten van mij....ahahahhahah..tis al laat ik ga slapen....xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja mooi hè zo'n olijfboompje! Ik had er ook 2 buiten staan maar bij mij heeft er 1 het niet overleefd doordat ik hem in de winter juist binnen had staan...Deze zomer maar weer een nieuwe scoren in Frankrijk.
    Fijne dag!
    groetjes, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nadat mijn olijfboompje vorig jaar winter het loodje heeft gelegd, waag ik me er eerlijk gezegd niet meer aan, althans....niet buiten;)!
    Op de badkamer staat er nog eentje heerlijk voor het raam(dat op het zuiden ligt) en daar doet hij het prima! Dus ik zou zeggen, probeer het gerust....BINNEN ;)!!!!

    Liefs,
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Ingeborg,
    bedankt voor je lieve woorden telkens weer!
    Je bent altijd zo complimenteus en ik krijg er iedere keer een blij gevoel van, DANK JE WEL!

    Ik herken dit plaatje, dat grijze hart met de groen-grijze blaadjes van de olijf, een mooi geheel. Ik zie wat je bedoeld met het stoeltje ;) Het is de masterbedroom...
    de-ff-geen-kids-ruimte haha

    Ik wensje een fijne dag, ik ga nu de kleine uit zijn eigen ledikantje verlossen ;)
    Lieve groetjes Freekje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja een olijfboom
    staat ook nog op
    mijn lijstje!!
    De kleur van de
    bladeren dat
    zilver grijs
    vind ik helemaal
    te gek !!
    Fijne week
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Praxis heeft olijfboompjes in de aanbieding voor €30,- Misschien een tip voor jou?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja ze zijn prachtig die olijfboompjes maar ze zijn lastig om goed te houden. Ik heb er al twee omgelegd en toch wel keurig binnengehaald met de vorst~! heb schijnbaar toch iets verkeerd gedaan. Maar ze blijven mooi~!
    Fijne dag, groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ze zijn idd leuk die boompjes voor in huis het heeft wel iets,

    fijne week
    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Olijfbomen,mijn droom om ooit een hele grote in de achtertuin te krijgen, naast een stenen pizaoven en zitje (droom droom) en vooral heel hard doorsparen of de lotto winnen. En natuurlijk hopen op minder strenge winters, ant zo'n grote oude boom naar binnen brengen....helaas.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ingeborg, zeker doen in de slaapkamer gewoon proberen als ze maar licht staan. Mooie nieuwe spulletjes weer in je shop. En heerlijke foto!!
    Lieve groet Anja.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Ingeborg! ik ben even lekker aan het "zappen" in blogland en dat brengt mij ook bij jou:) mooi blog heb je! ga je graag volgen en als je zin hebt wip gerust ook eens bij mij aan:)

    ik heb mijn olijfboompje wel binnengehaald voor de winter, maar heeft toch best wel veel blaadjes laten vallen.. jammer want hij was echt supermooi!

    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind een olijfboom ook prachtig, ze doen me altijd aan van die zonnige (vakantie-)landen denken, ze hebben gewoon karakter!

    Ik ga even in je webshopje kijken, liefs Samira :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het is nog een hele kunst om in ons kikkerlandje een olijfboom te hebben; met dit formaat slaapkamer is het wel een geweldige eye-catcher!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi,

    Hier ook een olijfboompjes fan, ik heb al jaren kleine olijfboompjes in potten in de tuin en inderdaad bij mij gaan ze bij te strenge vorst naar een koele plek binnen.
    En ik moet je zeggen dat gaat meestal goed.
    Twee zijn er bijna helemaal kaal gewaaid door de harde wind van laatst en ik heb ze wat bijgesnoeid en volgens mij lopen ze alweer uit.

    En tja zo'n grote als op de foto is helemaal geweldig alleen dan weer jammer van de prijs.

    De Gustaviaanse buro tafel is een plaatje.
    Less is more is wel aan mij besteed !!!

    Groetjes Carolien.

    BeantwoordenVerwijderen