zondag 6 november 2011

New items !

Na een geslaagde fair - Winter aan het Water -, bij ons aan het prachtige Paterswoldse meer, nu weer met de webwinkel aan de slag. Het was een gezellige fair, veel publiek op de been, leuke exposanten, en een goeie sfeer.

In onze webshop weer veel leuks nieuw binnen:

zoals deze prachtige stenen hangers aan leren koord (leuk voor in de boom straks of om ergens aan te hangen)Houten krukje met zinken bovenblad, ook handig als opstapje!
Prachtige ladders uitlopend in een punt. Fraai om magazines over te hangen of bv een leuk bontje. Erg decoratief en multi-functioneel dus.Opruimmanden van staaldraad (zinkkleur)


Mooie ceremonieboxen (set  van 3 stuks). Fraai in de badkamer en super om rommeltjes in op te bergenLeuke wensstenen als kadootje voor een pas geborene (ook leuk als presse papier) en mega grote steen met een donkergrijs hart erin.En prachtige bottleneck-kettingen (DE rage in Amerika) met ons aller Audrey Hepburn eraan. Te leuk vind ikzelf. Fijne week allemaal weer. Hopelijk nog een beetje lekker weer en een zonnetje !5 opmerkingen:

 1. Mooie items heb je weer in je webshop! Maar... ik houd me in!

  Groetjes, Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingeborg,
  Wat een mooie spullen heb je weer. Ik ga helemaal voor dat opstapje met zinken bovenkant. Geweldig mooi.
  Die stenen met ´Welkom lief...` vind ik ook prachtig.
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk !!......dat krukje...hebben wij ook zo stoer!!...liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb ik nu gemist in mij prachtige dorpje aan het Paterswoldse meer....Ik heb het wel in de krant gelezen en ben het gewoon weer helemaal vergeten...Foei toch !!!!Hele mooie spullen en die hanger vind ik super mooi !!!!!
  Lieve groet....Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi dat de fair geslaagd was! Leuke spullen heb je aan de webshop toegevoegd, het krukje vooral is ook superleuk.

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen