zaterdag 3 december 2011

Exchange hotel


De mensen achter het succesvolle Lloyd hotel zijn weer wat nieuws begonnen. Weer een bijzonder hotel, dit maal op het Damrak in Amsterdam, net tegenover de beurs van Berlage, vandaar de naam: Exchange hotel.
Er zijn 61 kamers en net als in het Lloyd hotel (en eigenwijs tegen alle hotel conventies in) zijn er kamers varierend van 1 ster tot 5 sterren niveau. Dit levert een – leert de ervaring – leuk gemêleerd publiek op.
Voor de inrichting zijn jonge modestudenten gevraagd een invulling te verzorgen. Dit levert verrassende resultaten op. De sfeer is zodoende “jong en creatief”.
3 opmerkingen:

 1. Bijzonder!
  Mooi!!
  Ik vond je reportage in de WLS Super mooi!
  Fijn weekend.....

  Lieve groet,
  Harriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingeborg,
  Nou, dat is zeker bijzonder... Normaal zijn alle kamers in een hotel van ongeveer dezelfde gradatie. En daardoor niet zo veel verschil in het soort bezoekers. Dit is dan wel weer een heel leuk initiatief...
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingeborg,
  Dit is zeker een heel bijzonder concept.....Ik heb trouwens je prachtige reportage gelezen en het WLS..en ik vond het wel heel mooi....Wat zag het er prachtig uit..... en wat heb jij een goede smaak zeg !!!!...Mijn complimenten hoor, ik heb er van genoten..
  lieve groetje....elly.

  BeantwoordenVerwijderen